Novi Sad
08.11.2011.
06:48
Gradonačelnik Igor Pavličić potvrdio je da će naredne godine biti izgrađen most koji će povezivati kej i Ribarsko ostrvo, a deo Ribarca će biti preuređen u kamp, koji će raditi cele godine i koristiće ga posetioci Egzita.
  • Mire

    11.11.2011 20:47
    Gradonacelnice, sta je sa mostom na stubovima Franca Jozefa?
  • BacaBaconi

    09.11.2011 16:40
    sta mi bode oči
    Idite na (google: šta mi bode oči )pa vidite čime bi trebala vlast da se bavi a ne da grade mostiće!!!
  • Milan II

    09.11.2011 07:25
    Dobili pare od Evrope...
    ...da naprave dunavsku biciklističku stazu pa elegantno zaobilaze Mornaricu i Brodogradilište. 24 negativna komentara i ogroman broj saglasnosti sa tim komentarima. Nadam se da Rodni čita ovaj portal. Ako ga i ignoriše, na sreću dolazi zima a zatim i izbori. Nadam se na proleće, i u vreme EGZIT-a, visokoj vodi na Dunavu da neutrališe ove sulude ideje.
  • tigar

    09.11.2011 00:52
    Više ne verujem u priče gradske vlasti pa od tramvaja dođosmo do mostova kad bi rekli bilo šta više ,ispali bi smešni to je bični predizborni marketing
  • 08.11.2011 21:34
    Prvo opereš d*** pa onda obučeš Armani gaće
    Prvo malo počistite grad, sakupite smeće u kome se davimo, sakupite gomile lišća koje su negde kao smetovi od po pola metra, dovedite gradsku čistoću ili koga već treba da počisti gomile zemlje, prašine i haosa koji ostaje svugde posle bilo kakvih radova na infrastrukturi, zamenite kontejnere i u manje fensi delovima grada poput recimo Novog naselja, regulišite malo saobraćaj pa naše sugrađane sakupljače sekundarnih sirovina lupite po ušima kada peške guraju kolica uz polu-prohodan most i zakrče ionako zakrčen saobraćaj, dalje dopišite sami: ______________________.

    E kada sve to obavite, onda napravite super fensi mostić za bicikliste, vikendaše i ostale zezatore koji idu da kuliraju i vare na Ribarcu.

    Ili kao što naslov kaže, pre nego obučete Armani gaće, prvo operite pozadinu.

    Mene je aman, sramota kad mi neko ko nije iz NS dolazi u goste. Kako objasniti bilo kome o čemu se tu radi? U čemu je problem? Šta je ovo sa ovim gradom, u šta se prtvorio. Pa zar niko u gradskoj vlasti ne pere ruke? Zar nema nikoga ko ima elementarne osećaje životnih prioriteta? Boli me uvo, nek se ugrađuju i u metle, samo nek počiste ovu deponiju, ovu kloaku od grada...
  • Звездана

    08.11.2011 19:30
    Немате преча посла
    Ови из градске власти немају преча посла, него правити мостић, што само доказује обиље глупих идеја и њихових размишљања. Понашају се бахато са градским парама, и задовољавају валда неке своје дечачке снове. Куку теби Нови Саде ако ови остану!
  • Sofronije

    08.11.2011 16:27
    Kakve predizborne laži, nadam se da ga Rodni kao gradonačelnik neće izgraditi..
  • Banana Man

    08.11.2011 15:09
    Exit Gorenje Automat
    Sziget placa zakup Budimpesti, placaju sve komunalce, plus grad im ne daje milione evra, vec dobijaju racun za porez. Pitanje o ocigledno nenamenskom trosenju Nasih para treba pokrenuti odmah posle izbora, a svaki gradjanin poreski obveznik, recimo Anonymus grupa da to uradi, ima pravo da tuzi sve one koji su to odobrili.
  • Oblivion

    08.11.2011 14:16
    Jos jedno obecanje pred izbore a naravno da postoje prioritetniji problemi od ovoga ,umesto da razmisljaju kako ce izgraditi kanalizaciju ,asfaltirati puteve ljudima koji zive kao u srednjem veku oni se bave perifernim stvarima.
  • Искра

    08.11.2011 13:49
    Павличићу, било би боље да размишљаш о својим грађанима, уместо о посетиоцима Егзита!!!! Уместо да се улаже у привреду, да се отварају нова радна места, како би народ имао где да се запосле, ови троше паре на овакве и сличне глупости!!!! Тај мост уопште није неопходан, мада веровано неће ни бити саграђен, јер је то само још једна у низу лажи које сте обећали пред изборе!!!!
  • Lara

    08.11.2011 13:44
    Pa da evo sada i most dobijamo!!!! Verujemo ti da ćemo dobiti most, kako da ne! Sada pred izbore samo obećavate i krenete sa kopanjem, a ništa ne završite!!!! Kada ćete , već ako imate pare da ih ulažete u pametnije stvari, umesto u ovakve gluposti!!! Dosta ste više lagali narod, naobećavali se svega i svačega,a od obećanog ostane samo jedno veliko NIŠTA!!!!
  • nećeš ti

    08.11.2011 13:19
    Siguran sam da ti nećeš dočekati početak gradnje tog mosta kao gradonačelnik
  • Andrla

    08.11.2011 13:13
    montažno demontažni
    Evo ja predlažem da svako od nas pokloni još po 100€ kako bi Exit mogao "lakše" da funkcioniše!

    p.s. dokle bre njima Pavlipičiću, kad će obdaništa, škole i ostali ugroženi da dođu na red?
  • Marko

    08.11.2011 11:04
    Roderse, sad si baš preterao. Mogu misliti samo, staviće fosne preko buradi i reći evo mosta.
  • pipezos

    08.11.2011 10:54
    most
    Izbacite već jednom ruglo od mornarice i brodogradilišta koji su već odavno trebali da odu i onda most i ne mora da bude rasklapajući jer to dosta poskupljuje troškove izrade.
  • UA!

    08.11.2011 10:31
    Šteta Rodney..
    ..što ćeš ti otići sa vlasti i pre nego što bude počelo građenje tog mostića!
  • Melinda

    08.11.2011 10:21
    exit kamp na ribarcu
    uf, strasno, alo bre nije vam ovo dedovina pa da se tako bahato ponasate. Kamp na ribarcu ima toliko razloga zasto NE da sam sigurna da necu sve nabrojati.
    Dragi kreatori ove ideje zelim da vas obavestim da ovo nije Budimpesta, naime pesta jeste ustupila ostrvo za svrhe kampa i festival pepszi ali je PRE toga za GRADJANE i TURISTE Margitino ostrvo dovelo do savrsene oaze sporta i odmora i dan danas se nastavilo raditi na tome. A ostrvo koje su ustupili je bilo steciste kojecega i kojekakvih. Ribarac, alo! posten svet tamo ide da se odmori, uziva, proslavi svadbe, diplomske, i rodjendane svojih najblizih, uziva u pogledu i ribljoj corbi i u svojim vikendicama provodi leto. Ovu namenu su ljudi prirodno godinama usadili i u slubi gradjana i ispipavajuci pulsa onih koji vas placaju logicni zakljucaj je da se ta namena osavremeni i prosiri, ne brinite ako bi strucno to odradili namamili bi turiste. S druge strane, infrastrukutra, zar nije jeftinije napraviti kamp negde de postoji infrastruktura (kanalizacija struja, parking)za to? Iz ugla turiste moram reci da ne postoji blizu velikih prodavnica, bankomata/banaka, telefonije i sl, naravno moguci scenario je da nam niknu nove divlje trafike duz puta ka ribarcu recimo oko kasarne i brodogradilista, pa divlji taksisti koji se nadmecu ko ce blize stati kampu da bi zgrabio koji evro vise. Prvoklasni turizam! i malo o finansijama, kamp u vlasnistvu koga? kome idu pare? i ono najbitnije na sta ce se taj novac potrositi? Nemam nista protiv exita, tako nesto nam treba ali se mora pristupiti profesionalnije ili cemo proci kao sto smo prosli sa trvdjavom. Dali ste im parce neprocenjive istorije koji donosi ogromne prihode tamo nekim a pri tom oni nista konkretno ne cine da se za to oduze, sad treba da im damo i prirodno bogatsvo koje imamo???
  • Пера

    08.11.2011 09:19
    мост
    Родни шта си изградио,изградио,збогом.
  • nema deda mraza

    08.11.2011 09:18
    tesko ih je provaliti
    pa naravno, dobicemo most kako ne bi ometali 'postene gradjane' u jahticama.

    ovo je jos jedan podvig superhika
  • Del Boy

    08.11.2011 09:11
    a da radite svoj posao?
    pa da zavrsite pricu sa onim ruglom od mornarice, pa most nece ni trebati
  • Naum

    08.11.2011 08:55
    Igrali se vlasti, bas im se osladilo, mostic ovde, kampic onde sve za turisticke svrhe da kada stranci dodju u posetu pomisle ala je ovde lepo tu treba ziveti...Cap,zamka...Napravite Zezeljev most, sredite malo SREMSKU stranu grada, uredite Sremsku Kamenicku, kej barem upola da izgleda kao novosadski i sredite malo Kamenicki park, popravite ulice, zapusite rupe...Nije vazno sto su SNS na vlasti u Kamenici vazni su gradjani...Ne budite sujetni,prebacite alatke i lopate na celu sremsku stranu jer su sva mesta sa sremske strane u istoj situaciji kao i Sremska Kamenica
  • Aska i vuk

    08.11.2011 08:42
    Naravno, Zezeljev most bese preveliki zalogaj za Rodnija pa je resio da krene od jednog manjeg i to montaznog...Kao lego kocke,sklapas i rasklapas...Ne znam samo da li ce se vlast uklopiti u ovih 70 miliona dinara koliko je izdvojeno za most jer njih je puno a ta cifra je mala za deljenje...mislim da ce ipak dodati jos jednu nulu!
  • white widdow

    08.11.2011 08:36
    uuuu
    ima da rakijamo celog leta tamo :)
  • Duchess of Shangay

    08.11.2011 08:29
    Gledam foku iznad i ne mogu da odolim pogledu ka nesretnom Brodogradilistu (koji je tu plan?) i mislima o onom RUGLU izmedju mosta i domova sa sve sljunkarom i nekim silosima....(i koji je tu plan?)
  • Cetir konja debela

    08.11.2011 08:27
    Isla preko Begeja
    Bolje zatrpati spic pa napraviti Ribarsko jezero.To niko nema dobro zvuci a nista ne kosta.Predvidjene novce plasirati na izgradnju zicare Spens via Tvrdjava,Exit preseliti na Cenej,a konacno izgraditi precistac dunavske kanalizacije i eto nas u Jevropi.
    P.S Inace Ribarsko ostrvo odavno je poluostrvo.
  • Naprednjak

    08.11.2011 08:01
    Sagledao covek situaciju
    Video Pavlicic da Zezeljev most (koji su obecavali u prosloj kampanji) podici ne mogu, pa kao racuna daj da vidimo mozemo li ovaj da podignemo. trebaju nam investicije (radi drpanja love) a ova most za pesake i bicikliste nije podignut otkad je Novog Sada i sada je jedinstvena prilika da se izgradi - nema drigih potreba!!!
  • 08.11.2011 07:20
    ns
    Evo ja imam ideju, a sto ne bi lepo napravili neku cupriju, izmedju Ribarskog ostrva i spica na Kamenjaru, a razdvaja ih SODROSKI usek,
    e taj isti sodroski prolaz,uzak ko Gibraltar,tu kada opadne voda deca lepo pregaze na Kamenjar,
    a kada dodje voda onda camac pa setaj,tamo-amo
    inace od tog spica Ribarskog ostrva mogla bi i pesacka staza da sespoji sve u krug

    a ovako direkt Strand- Ribarsko ostrvo, pa to je LUDOST nema love vise pa da uniste sve zivo
    OVO NIJE ADA CIGANLIJA ovo je Novi Sad
  • dr Kimi

    08.11.2011 06:58
    A hoće li biti komija onog preko Ade ? Ccc mali Đilasi . Svuda.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna